Το Moda ήρθε να ανατρέψει όσα γνωρίζατε, με μια μοναδική προσφορά που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας. Για το Moda Project έχει δημιουργηθεί η σελίδα του MODA διαθέτοντας συγκεκριμένο κοινό (130.000 likes και follows) όπου το ενδιαφέρον του είναι επικεντρωμένο σε αυτόν τον τομέα.

Απώτερος σκοπός του Moda, είναι να παρουσιαστούν και να διαφημιστούν τα προϊόντα αλλά και  οι υπηρεσίες της κάθε επιχείρησης σε ένα ευρύ κοινό µε ανάλογα ενδιαφέροντα.

Σε αυτή τη σελίδα υπάρχει πλήρης ενηµέρωση για τις νέες τάσεις της µόδας, για στυλιστικές συµβουλές και προτάσεις καθώς σκοπός της συγκεκριµένης σελίδας είναι να αποτελέσει έναν οδηγό για τις καθηµερινές επιλογές όσον αφορά το ντύσιµο.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας µε sites που αφορούν τη µόδα -µε περιοδικά, σχεδιαστές µόδας, στυλίστες ,brand ambassadors και influencers, όπως και µε την εκάστοτε επιχείρηση που διαφηµίζεται µέσω του moda.

Επιπροσθέτως, οι σελίδες της White Mask Media Group (συνολικά 350.000 likes-followers)  δημιουργούν μεγαλύτερη δυναμική στις σελίδες σας αλλά και μέσω των κοινοποιήσεων μεγαλύτερη απήχηση.

Η επίσημη έναρξη του Moda Fashion in Greece έγινε 11 Φεβρουαρίου με μία προσφορά στο Moda Classic Package που θα ισχύει έως Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Σας παρέχουμε ένα πακέτο συνολικής αξίας 380€ /μήνα,  ΜΟΝΟ 340€:

1.      Διαχείριση των Social Media

2.      Δημιουργία υλικού (content)

3.       Διαφήμιση

Το Moda Classic Package περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

•         Ενημερότητα και διαχείριση των social media της επιχείρησής σας σε Facebook & Instagram

•         2 Δημοσιεύσεις την εβδομάδα στην επίσημη σελίδα του Moda στο Facebook με 130.000 likes

•         1 δημοσίευση  την εβδομάδα στο instagram του Moda με 5.200 followers

•         Κοινοποίηση της σελίδας σας και των ενεργειών της στις σελίδες της White Mask Media Group δυναμικής 350.000 likes & followers, 1 και 2 φορές την εβδομάδα αντιστοίχως

•         2 Artworks  (γραφιστικά)

•         1 Φωτογράφηση 3ωρη

•         1 Βίντεο Τeaser -1 λεπτού

•         Διαχείριση διαφημίσεων 

•         1 Διαγωνισμός

•         Οργάνωση σελίδας

•         Consulting /Συμβουλευτική (social media)

•         Μηνιαία αναφορά των social media της επιχείρησής σας

•         Μηνιαία αναφορά απήχησης Moda

•         Απήχηση από 40.000 άτομα

Τα οφέλη αλλά και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου πακέτου δεν είναι μόνο η τιμή αλλά οι δημοσιεύσεις, οι κοινοποιήσεις στις σελίδες της White Mask Media, οι φωτογραφίες, το βίντεο, τα artworks, οι διαγωνισμοί, τα ads, η διαχείριση μηνυμάτων, η οργάνωση σελίδας και τα reports.

1) Η τιμή

Η τιμή είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική καθώς παρέχει όλες τις υπηρεσίες για ένα πλήρες πακέτο ενημερότητας της σελίδας σας, δημιουργία υλικού – content και διαχείρισης και διαφήμισης αυτής.

2) Δημοσιεύσεις

Οι δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο πακέτο είναι έως 3 δημοσιεύσεις την ημέρα για σελίδες οι οποίες χρήζουν «ενδυνάμωσης», καθώς παρακολουθεί μόνο το 8% της οργανικής απήχησης, αφού η σελίδα έχει interest rate σε ένα αρχικό επίπεδο. Τα περισσότερα παρόμοια πακέτα στον ανταγωνισμό έχουν 1 δημοσίευση τη μέρα ή 1 δημοσίευση ανά 2-3 μέρες.

3) Κοινοποιήσεις – Οι σελίδες της White Mask Media Group

Ένας μεγάλος αριθμός από likes & followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκονται όλα στη κατοχή της White Mask Media Group εξασφαλίζει κοινό σε κάθε πελάτη της από την πρώτη κοινοποίηση.
Κοινοποιήσεις που γίνονται στην σελίδα του Moda -στο facebook  στο Instagram, συνολικής δυναμικής 135.000 likers και followers. Επιπλέον γίνονται κοινοποιήσεις και στις υπόλοιπες σελίδες της White Mask Media Group, συνολικής δυναμικής 250.000 likers και followers, δημιουργώντας βοηθητική απήχηση και αλληλεπίδραση.

4)Φωτογραφία & Βίντεο

Ολοκληρωμένη 3ωρη κάλυψη από επαγγελματίες στο χώρο της εικόνας, συνδυάζοντας ποιότητα και ταχύτητα -ολοκλήρωσης της διαδικασίας, με το τελικό αποτέλεσμα να ξεχωρίζει. Οι φωτογράφοι μας και οι videographers είναι επαγγελματίες και το πακέτο εμπεριέχει 3 ώρες φωτογράφιση και βίντεο από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμούς. Επίσης το editing που γίνεται μετά τη φωτογράφιση είναι πάνω στο αντικείμενο και στη θεματολογία που από κοινού έχουμε επιλέξει.

5) Artwork

Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη ποιότητα συνεχίζεται και στα γραφιστικά όπου υπάρχει άμεση ταύτιση του πελάτη με τον εργαζόμενο τόσο σε απόψεις όσο και σε περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα; Ιδανικό.

6) Διαγωνισμοί

Οργάνωση διαγωνισμών από τη σελίδα σας ή από τη σελίδα του Choices δίνοντας σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο engagement, απήχηση και ενδυνάμωση των likes της σελίδας σας.

7) Ads – Χορηγούμενες διαχείρηση διαφημίσεων

Η σωστή χρήση των ads κάνει τη White Mask Media Group να εκτοξεύει κυριολεκτικά τις επιχειρήσεις καθώς με έμπειρους εργαζομένους δυναμώνει τις επιχειρήσεις μέσω των social media και εδραιώνοντας τις σελίδες τους στο διαδικτυακό τοπίο με σωστή χορηγούμενη στόχευση. Η διαφήμιση που γίνεται πραγματοποιείται με στόχευση περιοχής, φύλου και ηλικίας με το κατάλληλο artwork ή φωτογραφία αλλά και τη συνοδεία σωστού κειμένου με βάση τη πολιτική και τη γραμμή της επιχείρησης.

8)Διαχείριση μηνυμάτων

Βάσει της γραμμής που μας δίνεται απαντάμε στα μηνύματα ή ειδοποιούμε προκειμένου να υπάρχει σωστή διαχείριση στα μηνύματα της σελίδας . Μέσω των μηνυμάτων χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ επιχείρησης-πελάτη.

9)Οργάνωση σελίδας

Ελέγχουμε και αν χρειαστεί διορθώνουμε τις πληροφορίες της σελίδας ώστε να είναι ακριβείς (τηλέφωνο, site, διεύθυνση, πρόγραμμα, ώρες λειτουργίας, mail) και να μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας να έχουν εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία με εσάς.

10) Extra χρεώσεις

Για τους πελάτες της η White Mask Media Group δίνει χαμηλότερες τιμές σε διάφορα πακέτα. Για  παράδειγμα στα γραφιστικά η τιμές διαμορφώνονται διαφορετικά για έναν πελάτη -επιπλέον artwork είναι -50% από την αρχική τιμή.

11) Report

Μηνιαία αναφορά που πραγματοποιείται κάθε μήνα από τη μέρα έναρξης της συνεργασίας που εμπεριέχει προτάσεις προβλήματα και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία των social media της επιχείρησής αλλά και στατιστικά όπως τι απήχηση είχε η σελίδα σας, πόσα καινούρια likes – followers πήρε, πόσες κρατήσεις/αγορές έγιναν μέσω της σελίδας σας σε facebook & instagram, πόσες κοινοποιήσεις έγιναν το μήνα σε δικές μας σελίδες -και από ποιες ακριβώς, αλλά και  ποσοστό ανάπτυξης της σελίδας σας. Επίσης αναλυτικά τα artwork σας και τα gif .Η μηνιαία αναφορά σας δίνει μια πλήρη εικόνα για το πως διαχειριστήκαμε τις σελίδες  των social media σας ακόμα και αν δεν τα παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση.

Tip: Ανεξαρτήτως του πακέτου που έχετε επιλέξει, όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της White Mask Media Group  μας μπορούν να προστεθούν στο ήδη υπάρχον πακέτο.

Για περισσότερες πληροφορίες Classic Package Moda επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105714688 και στο whitemaskmedia@gmail.com.

Με εκτίμηση,
White Mask Media Group