Η White Mask Media Group επιμελείται της ψηφιακής σας εικόνας με ολοκληρωμένες τακτικές και σχεδιασμούς.

Αναλαμβάνει τη κατασκευή ιστιοσελίδας αλλά και eshop για την επιχείρησή σας από το μηδέν ,πάντα με γνώμονα τη σωστή συνεννόηση και συνεργασία αμφοτέρων.

Ωστόσο η παρουσία σας στο ψηφιακό κόσμο δεν σταματά με την κατασκεύη ενός website.

Αν επιθυμείτε ένα επιτυχημένο site που θα βοηθά και στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας τότε η μέθοδος του SEO-LINK BUILDING είναι τουλάχιστον απαραίτητη.

Έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό σας παρέχουμε την κατάλληλη διαφήμιση μέσω backlinks & keywords προκειμένου να πρωταγωνιστήσετε στις μηχανές αναζήτησης και  να αποτελέσετε την πρώτη επιλογή σε κάποιον που αναζητά συσχετιζόμενες υπηρεσίες με τις δικές σας στο διαδίκτυο.

Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και εγκαθιδρύεται με τη σωστή χρήση adwords που θα οριστικοποιήσουν την εμφάνιση του site σας στις πρώτες θέσεις και φυσικά θα προσελκύσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Η White Mask Media Group στοχεύοντας πέραν της διαφήμισης και στην αύξηση και ανανέωση του πελατολογίου σας  μεριμνεί ώστε να προληφθούν οι κατάλληλες μεθόδοι για την επίτευξη των υψηλότερων στόχων.

 

Web Development

Όλες οι επιχειρήσεις αλλά και οι επαγγελματίες έχουν σήμερα ανάγκη μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα καθώς είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους γενικότερα. Εμεις στην WhiteMaskMedia σχεδιάζουμε blog, προσωπικές, επαγγελματικές και εταιρικές ιστοσελίδες με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη και δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα σημεία που θα κάνουν τη σελίδα σας να ξεχωρίσει. Στοχεύουμε στην εύκολη και γρήγορη περιήγηση του χρήστη, καθώς και σε ένα σύγχρονο και υψηλό design που απαιτεί κάθε ιστοσελίδα ή blog για να γίνει το επίκεντρο της προτίμησης του κάθε επισκέπτη! Ταυτόχρονα, προσφέρουμε την επιλογή κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με σχεδιασμό αντίστοιχο της ιστοσελίδας σας με σκοπό να επιτύχουμε την βέλτιστη δυνατή περιήγηση στον πελάτη έχοντας ως συνέπεια την αύξηση των αγορών και ταυτόχρονα των κερδών σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληρεί τις προϋποθέσεις εκείνες που ζητάει κάθε απαιτητικός πελάτης για να ξεχωρίσει τη δική σας επιχείρηση και να επιλέξει εσάς ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το design μιας σελίδας έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένας key factor για την επιτυχία μίας ιστοσελίδας καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση του πελάτη απέναντι στη σελίδα και συχνά καθορίζει και την αλληλεπίδρασή του με αυτή.

 

SEO / Link Building

SEO σημαίνει βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με απλά λόγια, SEO σημαίνει να εμφανίζεται η σελίδα μου όσο πιό ψηλά, στις πρώτες θέσεις της Google, όταν κάποιος κάνει search μία λέξη ή φράση που σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μου. Η βελτιστοποίηση της κατάταξης μίας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι μία μακροπρόθεσμη διαδικασία η οποία αποτελείται από διαδικασίες και παρεμβάσεις τόσο στην ίδια τη σελίδα, σε επίπεδο κώδικα, περιεχομένου, μορφοποίησης, ταχύτητας, ασφάλειας και πολλών άλλων παραγόντων όσο και παρεμβάσεων εκτός της σελίδας, σε επίπεδο marketing.

Το link building είναι η διαδικασία δημιουργίας και διανομής του URL συνδέσμου ενός website στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη στρατηγική στο SEO, μιας και οι μηχανές αναζήτησης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα εξωτερικά links που οδηγούν σε κάθε ιστότοπο. Βέβαια, παρά τα εμφανή πλεονεκτήματα που επιφυλάσσει για το site σας μια τέτοια στρατηγική, εάν η διαδικασία του link building γίνεται με λάθος τρόπο, τα μειονεκτήματα μπορεί να ζυγίσουν περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι αν επιθυμείτε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει να αποφύγετε συγκεκριμένες τακτικές στο link building και να προτιμήσετε κάποιες άλλες.

Κάποιες από τις ενέργειες που κάνουμε εμεις στην WhiteMaskMedia για να ενισχύσουμε την καταταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι:

· Έρευνα και επιλογή κατάλληλων λέξεων ή φράσεων κλειδιών για στόχευση

· Δήλωση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google η Bing και το Yahoo και ευρετηρίαση της

·  Δημιουργία xml Sitemaps

· Έρευνα ανταγωνισμού σχετικά με τις επιλεγμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά

· Δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου ( content editing )

· Συνεχής παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και του ανταγωνισμού μέσω ειδικών εργαλείων.

· Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων για βελτιστοποίηση της στρατηγικής και της στόχευσης.

 

Adwords

Η Google χρησιμοποιεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click) για τη χρέωση των υπηρεσιών διαφήμισης που προσφέρει. Χρεώνεστε για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας μόνο όταν το άτομο που κάνει αναζήτηση στο Google πατήσει στη διαφήμιση σας και κατευθυνθεί στη σελίδα σας. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα! Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας. Εμεις στην WhiteMaskMedia μπορούμε να δημιουργήσουμε τις διαφημίσεις που θα φέρουν οσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ελέγχουμε τις αποδοτικότερες διαφημίσεις και τις ενισχύουμε όπως και τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θα καταλήξει κάποιος στην ιστοσελίδα σας.