Η White Mask Media Group επιμελείται της ψηφιακής σας εικόνας με ολοκληρωμένες τακτικές και σχεδιασμούς.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονη σχεδίαση και λειτουργικό χαρακτήρα. Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας σας στο κοινό μέσω μιας ελκυστικής και διαδραστικής διαδικτυακής παρουσίασης.

Επεκτασιμότητα

Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού των δυναμικών ιστοσελίδων είναι ανοικτή και επεκτάσιμη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη προσθήκη περιεχομένου και τον πιθανό μελλοντικό εμπλουτισμό του με σχετικά εύκολο τρόπο και χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή λειτουργεί ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση και δυναμική προσθήκη.

Responsive Design

Tο layout του design ανταποκρίνεται σε όλες τις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη της σελίδας.

Μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη με Responsive Web Design (RWD) προσαρμόζει τα στοιχεία της κατάλληλα ανάλογα με την συσκευή στην οποία παρουσιάζεται. Σαν αποτέλεσμα έχετε τη βέλτιστη εμπειρία θέασης/προβολής/παρουσίασης, εύκολη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).

Το SEO είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν την κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης. Η χαμηλή ορατότητα στη Google, προκαλεί οικονομικές ζημιές σε μια επιχείρηση. Μία επιχείρηση που δεν έχει καλή ορατότητα και παρουσία στις μηχανές αναζήτησης, στην ουσία δίνει πελάτες και  χρήματα στους ανταγωνιστές της.

Τα site λοιπόν, θα πρέπει να είναι κατάλληλα δομημένα και βελτιστοποιημένα για να εξασφαλίσουν υψηλή κατάταξη στο Google, το Yahoo, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης. Σωστά δομημένα και βελτιστοποιημένα sites, οδηγούν σε μεγάλη δημοτικότητα του περιεχόμενου αλλά και των προϊόντων που θέλει να προβάλει μία επιχείρηση.

Αυτή η βελτιστοποίηση, πρέπει να γίνει από έναν ειδικό ή με τη βοήθεια ενός συμβούλου που γνωρίζει άριστα όλες τις διαδικασίες. Η πρόσληψη μίας εταιρίας SEO από την Αθήνα, μπορεί να βελτιώσει και να μεγαλώσει κατά πολύ τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας.

Ένας ειδικός στο SEO, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο. Η κατανόηση των αλγορίθμων της Google  και άλλων μηχανών αναζήτησης, είναι πολύ δύσκολη για όσους δεν ασχολούνται σοβαρά ή επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα.

 Για έναν expert στη βελτιστοποίηση όμως, αρκεί μία ματιά και μελέτη του περιεχομένου του site σας, προκειμένου να σας παρουσιάσει την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας.